Сега четете
Бойко Борисов настоява партиите да се разберат за правителство преди връчването на мандатите

Бойко Борисов настоява партиите да се разберат за правителство преди връчването на мандатите

Ще направя всичко възможно, за да има редовно правителство, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с актива на партията в исперихското село Малък Поровец. Срещата беше излъчвана във фейсбук профила на Борисов. Той призова да се говори за правителство преди връчването на мандатите.

Борисов беше в Малък Поровец след връщането си от конгреса на Християнсоциалния съюз на Германия. „Огромни адмирации има партията от Християнсоциалния и Християндемократическия съюз. Всички в Европа със затаен дъх чакат България да има правителство, да има визия, да има стабилност“, заяви той.

Сега чувам приказки, че нямало да е с първия мандат – да е с втория, ако не е с втория, да е с третия, коментира Борисов. Призовавам да се говори за правителство преди да се раздадат мандатите. Няма как на нас, в нашия мандат да ни бъде отказано да направим правителство и след това да подкрепяме други, каза той. По думите му тези, които няма да ги подкрепят, няма как да очакват подкрепа. Изходът е преди президентът Радев да даде мандатите да се събере политическата класа и да се разберем ясно и честно искаме ли да има правителство или отиваме пак на избори – и едното е демократично, и другото, отбеляза Бойко Борисов.

Вижте и

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че още в понеделник ще бъде внесен проектозакон, за да се върне с един лев цената на горивата. Ние сме измислили как „Лукойл“ да върне по лев от цената на горивата, коментира той.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.