Сега четете
Бойко Борисов: За успешните политици се разказват вицове

Бойко Борисов: За успешните политици се разказват вицове

„Путин би трябвало да знае, че има много вицове, особено за избори. Аз се пошегувах“.
Това заяви пред журналисти в Мюнхен премиерът Бойко Борисов относно предложението на говорителката на външното министерство на Русия Мария Захарова той да получи руско гражданство и да гласува на президентските избори в Русия.

Борисов каза, че с президента Владимир Путин винаги е бил в добри отношения.

Дир.бг припомняме, че в началото на февруари Борисов се пошегува в Брюксел: „Нали знаете, две неща не може да избира човек – родителите си и президента на Русия, с шега го казвам“. Беше по време на форум на фондация „Ханс Зайдел“.

В отговор на думите му говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви: „Бойко Борисов има шанс, той може да получи руско гражданство и да гласува на президентските избори в Руската федерация“. Захарова добави с ирония: „Понякога мечтите се сбъдват“.

Вижте и

Борисов каза, че този виц може да важи и за Ангела Меркел и за него самият, като поясни, че важно качество е на политиците да могат да се шегуват. Освен това за един успешен политик би трябвало да се знае, че има вицове. И за мен тези, които са, много ми ги разказват, особено по избори, каза Борисов.

Днес Борисов отново подчерта, че се е пошегувал.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.