Сега четете
Божков свиква брифинг по повод арестите на Б. Борисов, В. Горанов и С. Арнаудова

Божков свиква брифинг по повод арестите на Б. Борисов, В. Горанов и С. Арнаудова

Във връзка с повишения медиен и обществен интерес към сигнала, подаден към европейските и българските власти от г-н Васил Божков, имаме удоволствието да ви поканим на пресконференция, на която той ще отговори на вашите въпроси. Това съобщават от пресцентъра на „Нове Холдинг“ в писмо до медиите.

Г-н Божков ще коментира обстоятелствата, довели до ареста на Б. Борисов, В. Горанов и С. Арнаудова, както и последвалите ги събития“, допълват от пресцентъра на холдинга.

От съобщението обаче не се разбира дали пресконференцията ще е чрез видеовръзка, или Васил Божков ще присъства лично на нея.

В момента бизнесменът се намира в Дубай, а към него у нас има повдигнати 19 обвинения от прокуратурата.

Вижте и

Припомняме, че в края на миналата седмица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, пиарът му Севдалина Арнаудова и бившият финансов министър Владислав Горанов бяха задържани от МВР и останаха в ареста 24 часа.

„2 години Гешев правеше всичко възможно да отърве съратниците си, след като дадох неоспорими доказателства за най-големият рекет в историята на България. След сигнала ми и показанията пред Европейската прокуратура от последния месец, днес най-накрая арестуваха Бойко Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова (б.р.-тя не бе задържана). Истината винаги излиза наяве“, написа Божков в профила си във Фейсбук след акцията на МВР.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.