Сега четете
Антон Тодоров и Илиана Беновска за преговорите за ново правителство

Антон Тодоров и Илиана Беновска за преговорите за ново правителство

Интервю с Антон Тодоров – политолог; Илиана Беновска – журналист

Люба, говориш като форумен трол! Така политологът Антон Тодоров „засече“ Люба Кулезич. „О, не съм форумен трол! Просто цитирам“, оправда се тв водещата. Разговорът се завъртя около коментарите на т.нар. тролове, които са платени клакьори за една или друга политическа партия. В студиото освен политологът Антон Тодоров бе и журналистката Илиана Беновска.„Нека кажа нещо, понеже ми се струва важно. Преди половин година ме попита няма ли чист политик.

Аз ти отговорих – има такъв, живее в Асеновград и се казва Йордан Бакалов. Мога да се подпиша, че това е най-честният човек в това служебно правителство“, коментира Антон Тодоров.

„Намерете коя е тази гювендия в Четвърто РПУ и направете така, както законът повелява“, призова политологът.
Запитан как трябва да постъпи Бойко Борисов, за да сформира ново правителство, той отговори: „Според мен той изобщо не трябва да съставя правителство. Ако това се случи, той трябва да привлече куките и ченгетата от Патриотичния блок“.+ Add New Category

„О, защо наричаш така хората от Патриотичния блок? Не е коректно!“, намеси се Кулезич.

„Ами защото в България те са повече отвсякъде на квадратен метър“, заяви Антон Тодоров.

„Защо си мислите, че ще дойде Съдният ден, ако това правителство не се случи? Ако аз направя партия, тя ще се казва Българска дясна партия. Попитаха ме един приятел защо няма да гласувам. И отговорих: Ами, пич, защото като гласувах през 2011-та за Плевнелиев, той назначи повече от когото и да било друг комуняги и ченгета. И сега – не може да има коалиция между ГЕРБ, Реформаторския блок и патриотичния фронт.

Вижте и

Това е безумица! Това е политически Франкенщайн! Не виждате ли, че влизат гювендиите в политиката. Вече назначават 20-годишните любовници на политиците“, коментира политологът.

„И как ще приключи това? Ще направят ли правителство?“, попита отново Кулезич.

„Ще се опитат да го направят по-добре, ще стане, както винаги“, бе категоричен Антон Тодоров.

НоваТВ, „На светло с Люба Кулезич“
[spider_facebook id=“1″]

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.