Сега четете
Ако президентът върне Изборния кодекс, аз ще помоля депутатите на ГЕРБ да гласуват ветото, заяви Бойко Борисов

Ако президентът върне Изборния кодекс, аз ще помоля депутатите на ГЕРБ да гласуват ветото, заяви Бойко Борисов

Ако президентът Румен Радев върне Изборния кодекс, аз ще помоля депутатите на ГЕРБ да гласуват ветото. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Здравей, България“ на „Нова телевизия“. Ние сме ги победили по техния кодекс, по техните правила, с техните машини, с техните флашки, с техните протоколи, с техния вътрешен министър, с тяхното броене, коментира Борисов. Според него Изборният кодекс е „последният спасителен пояс“ на „Продължаваме Промяната“.

Няма никакъв проблем с флашките и кода за машините. Вече виждам паниката и ужаса от огромното разочарование на хората от тази партия, добави лидерът на ГЕРБ.

Когато Асен Василев говори и ви каже „Добър ден“, може спокойно да си пуснете лампата, коментира Борисов по повод думите на съпредседателя на „Продължаваме Промяната“, че лидерът на ГЕРБ и президентът провеждат чести срещи напоследък.

Вижте и

Ако има човек, който минимум две години назад може да каже кога, как и къде – аз по телефона не съм разговарял с Румен Радев, каза Борисов. Той добави, че Радев е най-големият му опонент.

Каква е вашата реакция?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.